nieuws

Ibericus opent in de markthal

Nieuws 135

Liefhebbers van Spaanse ham, chorizo en andere specialiteiten uit het land van het Ibérico-varken kunnen hun hart ophalen in Rotterdam. Vanaf 1 juni is de delicatessenwinkel Ibericus geopend in de Markthal.

Ibericus opent in de markthal

Wie Ibericus bezoekt waant zich meteen thuis op het Iberisch schiereiland: Overal hangen poothammen en schouderhammen met het befaamde zwarte hoefje, de Pata Negra. Of de voorkeur nou uitgaat naar chorizo, ham of andere specialiteiten; hier zijn ze van alle markten thuis. Daarnaast verkoopt Ibericus voor de kleinere trek ook broodjes of borrelplankjes.

Overige informatie over de Markthal

Openingstijden Markthal
Maandag t/m donderdag & zaterdag 10.00 – 20.00
Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur
Zondag 12.00 tot 18.00 uur

Reageer op dit artikel