nieuws

Slager ‘Herman de Viller’ zorgt voor commotie op Facebook

Nieuws 135

De Facebookpagina van ‘Herman de Viller’ zorgt voor heel wat commotie op de sociale media. De slager wilde op Facebook een livestream uitzenden waarin hij een dood konijn vilt. De geplande livestream ging niet door vanwege bedreigingen aan het adres van de slager, meldt RTL Nieuws op haar website.

Slager ‘Herman de Viller’ zorgt voor commotie op Facebook
Archief Vleesmagazine

De eigenaar van de Facebookpagina wilde live laten zien hoe je een dood konijn kunt villen, zodat je ‘een vachtje overhoudt ter herinnering aan je huisdier’. Maar vanwege bedreigingen en boze reacties heeft hij besloten de livestream voorlopig niet door te laten gaan, meldt RTL Nieuws. De locatie waar de livestream opgenomen zou worden is bekend geworden. ‘Er zijn eieren op de ramen gegooid en de sloten zijn volgespoten met poep’, schrijft ‘Herman de Willer’ op zijn Facebookpagina.

Nieuwe locatie

Ondanks de vele reacties van mensen die met afschuw op het voornemen van de slager reageren zijn er ook mensen die hem steunen. ‘Herman de Viller’ laat weten dat er een nieuwe locatie is gevonden voor de livestream. Hier wordt binnenkort meer over bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel