nieuws

Inschrijving 24Kitchen Food Truck Awards geopend

Nieuws 51

24Kitchen organiseert dit jaar voor de derde keer de 24Kitchen Food Truck Awards. Het Foodnetwork gaat hierbij op zoek naar de beste foodtruck van Nederland, gekozen door onze professionele jury en het publiek.

Inschrijving 24Kitchen Food Truck Awards geopend
Foodtruckfestivals winnen enorm aan populariteit.

De Food Truck Awards van 24Kitchen staan dit jaar in het teken van simpelweg: wie heeft de beste? Waar in eerdere edities diverse categorieën waren, wordt nu gekeken naar de beste food truck op het gebied van smaak, service en originaliteit.

Ook bakkers en slagers richten zich steeds vaker op foodfestivals.

Jury kiest 24 trucks

Elke truck in Nederland kan zich opgeven voor de awards. De professionele jury zal uiteindelijk 24 genomineerde trucks kiezen. Vervolgens gaan zowel de jury als het grote publiek proeven om een stem uit te brengen op de beste food truck van Nederland.

Ook bakkers en slagers maken steeds vaker gebruik van de rollende verkoopplekken.
Foto: De Bakkers Lamers

Stemmen via site

Nadat de inschrijfperiode voorbij is gaat de 24Kitchen jury in beraad en worden de 24 genomineerden bekendgemaakt. Hierna kan het stemmen kan beginnen. Een deelnemende food truck kan je iedereen oproepen te stemmen via de site van de awards. Iedereen mag maximaal 1 stem  uitbrengen.

Lees ook: Bollyfoods wint 1e Food Trucks Awards

Bekendmaking winnaars

Inschrijven kan tot en met 18 mei. Op 1 juni maakt 24Kitchen de 24 genomineerde trucks bekend en vanaf dan kan iedereen stemmen tot en met 26 juni. Na deze datum worden de winnaars van zowel de publieks- als de juryprijs gekozen.

Reageer op dit artikel