nieuws

Video uitreiking Gouden Slagersring 2017

Nieuws 199

De uitreiking van de Gouden Slagersring 2017 was een fantastisch en geslaagd evenement.

Video uitreiking Gouden Slagersring 2017

De uitreiking van de Gouden Slagersring 2017 was een fantastisch en geslaagd evenement.

Hier ziet u een impressie van de avond van 4 april bij SVO in Houten.

Nathan Burggraaf is met zijn Sukadebraad de winnaar van de Gouden Slagersring 2017. De eerste prijs voor de Jong Talenten ging naar de Queso de Cerdo van Dirk Smolders.

Prestigieuze prijs

De Gouden Slagersring is een initiatief van Vleesmagazine in samenwerking met de brancheorganisatie KNS, SVO vakopleiding food en de Broederschap van de Gouden Slagersring en wordt al sinds 1953 uitgereikt. In aanmerking komen innovatieve producten die voor minstens 40 procent uit vlees bestaan en een significant lager natriumgehalte hebben (waarbij de receptenmap voor het Slagersbedrijf de norm is) en economisch goed te vermarkten zijn. Alle ingezonden producten zijn 16 maart 2017 beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Paul van Trigt. Uit de 63 inzendingen zijn toen 5 Vakvolwassenen en 3 Jong Talenten genomineerd.

Reageer op dit artikel