nieuws

The Meatlovers werkt samen met Chef-kok Jonathan Zandbergen

Nieuws 151

The Meatlovers gaat samenwerken met Chef-kok Jonathan Zandbergen (executive chef bij Merlet in Schoorl). Voor The Meatlovers zal de kok die door Gault&Millau werd verkozen tot Talentvol Chef van het Jaar 2017 onder meer recepten gaan maken.

The Meatlovers werkt samen met Chef-kok Jonathan Zandbergen
Jonathan Zandbergen

The Meatlovers levert vleesdelen uit de beste streken ter wereld aan thuiskoks. Het bedrijf inspireert hen met bijgeleverde recepten. ‘Jonathan Zandbergen past perfect bij The Meatlovers’, aldus de initiatiefnemers. ‘Zandbergen noemt delen het nieuwe ondernemen.’ Zandbergen: ‘Het is mooi om behalve het hogere segment ook de consument te enthousiasmeren en te helpen met niet te ingewikkelde maar lekkere bereidingen.’

Recepten van Jonathan Zandbergen

In de burger- en steakverpakkingen van The Meatlovers zit een receptenkaart. Te zijner tijd komen hier de nieuwe recepten van Jonathan Zandbergen in. Ook zullen er online video’s komen waarin vleesbereiding en recepten worden gedeeld. Met het barbecueseizoen voor de deur zullen de eerste recepten zich richten op de vleesdelen die met name geschikt zijn voor de barbecue. Door het jaar heen komen ook andere producten aan bod. Uiteraard zal er rond de feestdagen aandacht geschonken worden aan de dan passende gerechten. Zandbergen: ‘Uiteraard heb ik de producten getest voor me aan The Meatlovers te verbinden. Ik moet achter de producten staan.’

Over The Meatlovers

Het concept bestaat uit 3 lijnen: toegankelijke burgers voor iedere vleesliefhebber, inspirerende steaks voor de passionele hobbykok en grotere delen voor de professionele thuiskok. Het vlees wordt door ervaren slagersmensen geportioneerd en vacuüm verpakt. Hierna wordt het direct diep gevroren.

Jonathan Zandbergen

Jonathan Zandbergen verruilde twee jaar geleden Het Veerhuys in Almere voor Merlet* in Schoorl. Zandbergen kookt vanuit een klassieke Franse keuken traditie met veelal lokale producten gecombineerd met internationale smaken. In 2014 won hij de Prix Taittinger in Parijs. Bij zijn derde nominatie voor belofte van het jaar werd de kok van Merlet door GaultMillau 2017 uitgeroepen tot Talentvol Chef van Jaar, samen met de eveneens multigetalenteerde Bas van Kranen.

Reageer op dit artikel