nieuws

Jaarlijksche Paaschtentoonstelling in Schagen op 5 april

Nieuws 27

De jaarlijkse tentoonstelling van de Koninlijke Vereeniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen is dit jaar op woensdag, 5 april 2017.

Jaarlijksche Paaschtentoonstelling in Schagen op 5 april
Archief Vleesmagazine

Mede dankzij een grote groep enthousiaste keurslagers komen er dit jaar weer dikbillen in Schagen en is er een aantrekkelijke aanvoervergoeding voor weide- en slachtvee.

In het overdekte winkelcentrum is een tentoonstelling van konijnen, cavia’s, hoenders en sierduiven. Ook presenteert de tentoonstelling een grote diversiteit aan landbouwwerktuigen. Tal van mechanisatiebedrijven en loonbedrijven presenteren hun allernieuwste machines. Naast deze dieren- en werktuigententoonstelling wordt ook een jaarmarkt gehouden, waar een scala aan producten wordt aangeboden.

De tentoonstelling wordt in het centrum van de stad gehouden en trekt elk jaar veel publiek (ongeveer 30.000 mensen). De toegang is gratis is en duurt van 09:00 uur tot ongeveer 15:00 uur.

De opening zal om 9 uur worden verricht door Nico Verduin, voorzitter van LTO Noord regio West en de Engelse slager Antony Kitson.

Reageer op dit artikel