nieuws

Driessen Food neemt activiteiten vleesbedrijf Wim Pessers over

Nieuws 134

Driessen Food neemt per 13 februari 2017 de activiteiten en de klantenportefeuille van Wim Pessers bv in Tilburg over. Op de locatie in Tilburg zullen naast de bestaande productie ook nieuwe vleesverwerkende activiteiten worden ondergebracht.

Driessen Food neemt activiteiten vleesbedrijf Wim Pessers over

De locatie in Tilburg zal met name gebruikt gaan worden voor de productie van gegaarde artikelen en productie voor export. Deze stap is een belangrijke doorgroei mogelijkheid voor Driessen Food. Christiaan Driessen, directeur van Driessen Food: ‘Wij zijn verheugd de activiteiten van Pessers te kunnen voortzetten. Daarbij geeft het ons ruimte om verder te groeien met onze vleesactiviteiten op zowel verse als gegaarde artikelen.’

Voor de huidige klanten van Wim Pessers betekent dit dat de leveranties continueren zoals ze gewend zijn en bovendien kunnen profiteren van de voordelen die Driessen Food biedt met een compleet assortiment in de versgroepen vis, vlees, agf en zuivel.

Wim Pessers BV

Wim Pessers is een modern vleesverwerkend bedrijf met als voornaamste afnemers instellingen, catering, groothandel en industrie. Dagelijks worden er vers vlees, gegaarde componenten en gesneden vleeswaren geproduceerd.

Driessen Food

Driessen Food is een totaal vers leverancier voor afnemers als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaartbedrijven, met vestigingen in Bunnik en Utrecht. Net als Wim Pessers BV is Driessen Food een familiebedrijf met een al meer dan 100 jaar bestaande traditie in vers.

Reageer op dit artikel