nieuws

Meatstreet presenteert zich op de Horecava

Nieuws 307

Van Bennekom Vlees verandert per 9 januari van naam naar Meatstreet. Reden voor de naamsverandering is de veranderende markt. De nieuwe naam wordt gepresenteerd op de Horecava die maandag 9 januari 2017 van start is gegaan in de RAI Amsterdam.

Meatstreet presenteert zich op de Horecava

‘Wij willen verandering brengen omdat we vinden dat de markt aan een nieuwe boodschap toe is. Een boodschap vanuit vlees als kwaliteitsproduct. Vanuit respect voor het dier dat met passie en zorgzaamheid is grootgebracht. En vanuit ambacht en vakkennis die nodig is om het vlees in de juiste vorm en met de juiste inhoud bij horeca professionals op het bord te krijgen.’

De stand wordt vandaag kleur gegeven door onder andere Maarten Wolters. Hij is via de SVO benadert om een demonstratie voor Meatstreet te geven. Hij laat aan het publiek zien hoe je een varken uitbeent en geeft hierbij tekst en uitleg. Daarnaast kan er Low & Slow Pork Belly geproefd worden.

Meatstreet is onderdeel van horecagroothandel Deli XL.

DSCN3444 DSCN3492

Reageer op dit artikel