nieuws

Derde Deka World of Food geopend

Nieuws 78

Vandaag is in Doetinchem de derde Dekamarkt World of Food geopend. De winkel kent 2600 vierkante meter en is bijna identiek aan de vestiging in Apeldoorn die in week 43 opende.

Derde Deka World of Food geopend

Bijna 2,5 jaar na opening van de eerste Dekamarkt World of Food in Beverwijk komt de formule met de derde opening in een stroomversnelling. Voor 2017 staan minimaal nog twee vestigingspunten op de rol, waarvan één in Amersfoort Vathorst en één in Flevoland. ‘We hebben ook twee tot drie bestaande ­ filialen die voor ombouw in aanmerking komen’, zei Pieter Rozendaal, directeur Dekamarkt, al eerder bij de opening van het filiaal in Apeldoorn.

Op kleinere oppervlaktes

De eerste World of Food in Beverwijk heeft nog 4500 vierkante meter vvo. Doetinchem en Apeldoorn de geopende winkels van de volgende ‘generatie’ beslaan oppervlaktes tussen de 2500 en 3000 meter.

Winkel kent geen visafdeling

In tegenstelling tot de vestiging in Apeldoorn ontbreekt de visafdeling. In Apeldoorn wordt die uitgebaat door een concessionair. Het horecaplein en slagerij is wel onderdeel van de formule. De openingsaanbieding van de côte du boeuf is 12,99 per kilo. Aandacht in de folder is er vooral voor brood, noten en vlees.

Reageer op dit artikel