nieuws

Proefles Quality and Business Improvement in Food

Nieuws 17

De HAS en N&S organiseren op dinsdag 30 augustus een gratis kennismaking met de leergang Quality and Business Improvement in Food in Zaltbommel. Tijdens deze kennismaking laten zij zien wat de leergang inhoud. Daarnaast wordt er een proefles gegeven door één van de leraren.

Proefles Quality and Business Improvement in Food

‘Onze werkdruk is veel te hoog als afdeling kwaliteit. Wij krijgen als kwaliteitsafdeling de veranderingen maar niet doorgevoerd. De werkdruk wordt steeds hoger en het lijkt of we er alleen voorstaan.’

Dit zijn vraagstukken waar de kwaliteitsmanager, volgens de opleiders, tegenwoordig mee te maken heeft. Door de snel veranderende wereld waarin we leven, en de daaruit voortkomende dynamiek binnen organisaties, wordt er een groot beroep gedaan op de kwaliteitsafdeling. Oplossingen die in het verleden succesvol bleken lijken niet meer te volstaan. Het is nodig dat we op een andere wijze gaan kijken naar de uitdagingen waar we vandaag, én in de toekomst, mee te maken krijgen.

In deze proefles krijg je een beeld van de module Quality and Business Improvement. We nodigen je uit om op verschillende manieren naar het vakgebied kwaliteit te kijken en de uitdagingen waar we voor staan anders te benaderen.

Informatie

De proefles vindt plaats op 30 augustus in Zaltbommel, start om 17:30, inclusief warme maaltijd. Meer informatie over deze leergang is hier terug te vinden. Of kijk hier naar de ervaringen van oud studenten.

Reageer op dit artikel