nieuws

Voorronde Young Butchers’ Competition 19 september

Nieuws 28

De International Young Butchers’ Competition vindt in 2017 plaats in het Oostenrijkse Imst op maandag 8 en dinsdag 9 mei. Wie er naast Dennis de Geijter gaat strijden voor de podiumplekken wordt op 19 september in de voorronde beslist.

Voorronde Young Butchers’ Competition 19 september
Dennis de Geijter (l), Maartens Wolters en Wiebe Mulder (r) vormden het team van 2016.

SVO-leerlingen die op 31 december 2017 maximaal 25 jaar oud zijn en werkzaam bij een KNS aangesloten leerbedrijf mogen deelnemen aan de voorronde. Reserve kandidaat van 2016, Dennis de Geijter, is al zeker van deelname in 2017. Op 19 september wordt uitgemaakt wie met hem een team gaat vormen en wie de reserve-kandidaat is (die in 2018 zeker is van deelname).

Succesvol

Het Nederlands team blijkt keer op keer erg succesvol tijdens de International Young Butchers’ Competition. Afgelopen jaar bleek de Groenlose Maarten Wolters als individu de sterkste en werd Nederland tweede als team.

Wiebe Mulder en Maarten Wolters tijdens de International Young Butchers' Competition in 2016

Wiebe Mulder en Maarten Wolters tijdens de International Young Butchers’ Competition in 2016.

Voorronde Young Butchers’ Competition

Studenten die meer willen weten over de wedstrijd of willen deelnemen aan de voorronde kunnen contact opnemen met hun SVO-docent voor meer informatie.

Reageer op dit artikel