nieuws

GEA en Red Arrow winnen Fleischerei Technik Award

Nieuws 111

GEA en Red Arrow hebben samen de Fleischerei Technik Award 2016 gewonnen voor hun rookproces in de CookStar spiraaloven ‘zonder rook’. SuperHeatSmoke is een innovatieve in-lijn-oplossing voor het roken van vlees, gevogelte, vis en maaltijd-componenten. De award is uitgereikt op de IFFA 2016 in Frankfurt am Main eerder deze maand.

GEA en Red Arrow winnen Fleischerei Technik Award
Uwe Vogels en Lukas Smykala van Red Arrow, Paul Verbruggen en Marc van Hout van GEA. Foto: GEA

De Fleischerei Technik Award beloont innovaties in de vleesverwerkingsindustrie vanaf het slachten tot verpakte producten. De jury kijkt in het bijzonder naar baanbrekende ideeën die niet alleen efficiëntie stimuleren, maar ook de productkwaliteit verhogen en voedselveiligheid te verbeteren. De prijs wordt uitgereikt in zeven categorieën: verwerkingsmachines; voedselveiligheid; voedselverwerking; rook & klimaatcontrole; automatisering; hygiëne; transport en logistiek. GEA en Red Arrow won de Golden award in de categorie van rook & klimaatcontrole.

Reageer op dit artikel