nieuws

Peter Wortman van 3W Makelaars behaalt tweede register titel

Nieuws 6

Peter Wortman van 3W Makelaars is na een lange en strenge procedure opgenomen in het register van de VRT (Vereniging van Register Taxateurs).

Peter Wortman van 3W Makelaars behaalt tweede register titel
Peter Wortman is opgenomen in het register van de VRT. Foto: 3W Makelaars

Wortman is hiermee bevoegd als makelaar/taxateur om zowel onroerende zaken als de roerende zaken van een onderneming in één keer te taxeren ten behoeve van verzekeringen en dergelijke, zoals inbreng in een vennootschap of het beëindigen van een vennootschap en dit als onafhankelijk taxateur kan verrichten.

Beide taxaties in één keer uit voeren is vaak voor de opdrachtgever interessant, want hij heeft maar met een aanspreekpunt te maken en de kosten liggen lager dan dat als er twee taxateurs het werk moeten leveren.

Dit neemt wel met zich mee dat Wortman jaarlijks aan het aan de verplichte educatie moet deelnemen. Plus het feit dat hij jaarlijks aan het PE puntensysteem dient te voldoen, een controle systeem opgezet door de verenging, om zo goed in kaart te hebben dat elke taxateur zich voldoende laat bijscholen.

Taxateur slagerijen
3W Makelaars staat bekend als een deskundig taxateur van zowel bakkerijen, slagerijen en visspeciaalzaken door zijn jarenlange ervaring in de branche.

Naast de VRT is Wortman al jarenlang lid (na bewezen vakbekwaamheid ) van de federatie TMV. Mede hierdoor staat hij ingeschreven bij Hobéon SKO waarbij ook geldt dat hij zich ook hier jaarlijks aan zijn punten dient te voldoen.

Reageer op dit artikel