nieuws

Yvon Bemelman naar Condor Consultancy

Nieuws

Yvon Bemelman is per 15 maart gestart als consultant bij Condor Consultancy, een allround adviesbureau voor de foodsector.

Yvon Bemelman naar Condor Consultancy
Yvon Bemelman. Foto: Ton Kastermans

Bemelman heeft als zelfstandig adviseur gewerkt voor private levensmiddelenbedrijven, maar ook voor de Vereniging van Keurslagers (VVK), SVO vakopleiding food, de brancheorganisatie Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) en het Nederlands Bakkerijcentrum (NBC).

Haar kennis en ervaring ligt op het terrein van vraagstukken met betrekking tot wet- en regelgeving (Warenwet, Hygiëneverordeningen, Algemene Levensmiddelen Verordening, Etiketteringverordening, Verordening m.b.t. voedings- en gezondheidsclaims, etc.), het implementeren van kwaliteitssystemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen, dierenwelzijn, coaching, training, het ontwikkelen van cursussen en het functioneren als intermediair tussen (semi-) overheid en bedrijfsleven.

Bemelman heeft zitting in diverse overlegorganen en blijft actief in de Stichting Verskwaliteit Nederland die zij heeft opgericht om wet- en regelgeving behapbaar en praktisch te maken voor de versdetailhandel.

Tevens schrijft Bemelman voor elke Industriespecial van Vleesmagazine een bijdrage over het gebied van kwaliteitszorg(en), de Warenwet, de Europese wetgeving voor vlees en vleesproducten.

condor consultancy

Reageer op dit artikel