nieuws

Spanning stijgt in strijd om de Gouden Slagersring

Nieuws

Aan de oproep om deel te nemen aan de Gouden Slagersring is goed gehoor gegeven. ‘Het is al jaren geleden dat we zoveel inzendingen hadden’, vertelt Paul van Trigt enthousiast. De spanning stijgt langzaam naar een hoogtepunt bij de deelnemers, 10 maart vindt de productkeuring plaats.

Spanning stijgt in strijd om de Gouden Slagersring

De inschrijving voor de Gouden Slagersring is gesloten. De jurering van de producten vindt plaats op donderdag 10 maart 2016 bij SVO aan de Sleepboot 2 in Houten. Paul van Trigt, voorzitter van de wedstrijdcommissie, verwacht veel van de deelnemers en hun producten. ‘Er doet een groot aantal topvakmensen mee aan de competitie. Ik verwacht dan ook heel bijzondere innovaties die voor de Gouden Slagersring gaan.’

Ook heeft er een mooie jongeren onder de 25 jaar zich ingeschreven. Deelnemers onder de 25 jaar mogen zelf beslissen aan welke categorie ze willen deelnemen. Deelnemers ouder dan 25 jaar zijn uitgesloten van deelname aan de jong-talentwedstrijd.

Reageer op dit artikel