nieuws

Keurslager viert 70 jaar bestaan

Nieuws

De Vereniging van Keurslagers bestaat dit jaar zeventig jaar. Hier wordt het gehele jaar uitgebreid aandacht aan besteed. Om het jubileum te vieren zal het merk Keurslager in de aanloop naar Pasen volop landelijke aandacht krijgen. Op de winkelvloer worden producten waar Keurslagers extra trots op zijn uitgelicht, de ‘Keurslager klassiekers’.

Keurslager viert 70 jaar bestaan
Jubileum logo van de Keurslager

Op verschillende landelijke en lokale radiostations zal de komende drie weken de Keurslager radiospot te horen zijn. In speciaal ontwikkelde recept- en ambachtsfilmpjes draagt de Keurslager vol trots zijn passie voor het slagersvak uit.

Keurslager klassiekers

Op de winkelvloer krijgt elke week een ander product een podium: producten waar Keurslagers al vele jaren extra trots op zijn. Dat zijn de entrecote, de – ooit door de Keurslager bedachte – slavink en de handgeknoopte rollade. Aangezien elke Keurslager zelfstandig ondernemers is, zullen ook lokale ‘klassiekers’ extra aandacht krijgen op de winkelvloer.

Jubileumjaar

De eerste jubileumcampagne is een aftrap om het zeventigjarig bestaan van de vereniging te vieren. Dit jaar zullen nog meer jubileumacties volgen.

Reageer op dit artikel