nieuws

Horeca & Food Inspiratie Hardenberg verandert concept

Nieuws

Horeca & Food Inspiratie Hardenberg heeft na een conceptwijziging de naam van de vakbeurs verandert in Beleef – Food, drinks & more. ‘Hiervoor werd gekozen omdat beleving bij deze nieuwe editie van de vakbeurs een zeer belangrijk aspect is geworden.’

Horeca & Food Inspiratie Hardenberg verandert concept

Het driedaagse evenement staat in het teken van proeven, beleven en netwerken.

Beleef – Food, drinks & more is een trefpunt voor horeca, catering, gastronomie, foodservice en fastservice. De eerste editie van Beleef – Food, drinks & more bestaat uit themapleinen en terrassen waar exposanten en bezoekers de nieuwste trends ontdekken en proeven.

Jaarlijks komen zo’n 12.000 bezoekers naar de horecabeurs in Hardenberg. Voornamelijk restaurants, cafés en snackbars van het Noordelijke deel van Nederland bezoeken de beurs die dit jaar plaatsvindt op 7, 8 en 9 november 2016.

Aanmelden als exposant of meer informatie: Evenementenhal.nl/beleef. Op de eerste twee beursdagen zijn de deuren geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Beleef – Food, drinks & more is op de laatste beursdag te bezoeken van 11.00 tot 18.00 uur.

Reageer op dit artikel