nieuws

Gelderblom Slagerij & Partyservice blijft groeien

Nieuws

Eugene en Marianne Wieland hebben hun slagerij geopend en zijn de 22e vestiging onder de vlag van de succesvolle Gelderblom formule.

Gelderblom Slagerij & Partyservice blijft groeien

Onder grote belangstelling werd de slagerij op woensdagavond 9 maart geopend. Een onvergetelijke avond voor Eugene en Marianne Wieland. Op de uitnodigingskaart schreven ‘Onze droom wordt werkelijkheid’.

De slagerij is ingericht door KMI –Apeldoorn en is qua assortiment en sfeer het voorbeeld hoe de Gelderblom-formule zich naar de toekomst toe wil ontwikkelen.

De openings-avond ging gepaard met enthousiaste geluiden van de bezoekers , want op dit vestigingspunt met diverse speciaalzaken in vers in de directe omgeving, is dit een grote aanwinst voor het centrum van Veghel en een stimulans voor het ambachtelijk ondernemerschap.

Reageer op dit artikel