nieuws

Wim van Oers overleden

Nieuws

Volledig onverwacht overleed vrijdag 26 februari snackfabrikant Wim van Oers.

Wim van Oers overleden
Wim van Oers. Foto: Bert Jansen

Van Oers was directeur-grootaandeelhouder van familiebedrijf Van Oers Snacks in Boxtel. Onder zijn leiding groeide de firma uit tot een belangrijke speler in warme snacks, die vooral bekend zijn van bij de benzinepomp. Ook met salades stond Van Oers hoog aangeschreven.

Familieman
Snackkoerier sprak in augustus vorig jaar nog met Wim van Oers, die toen net was gefuseerd met een ander familiebedrijf in snacks, De Vries. Uit dat gesprek bleek dat Van Oers een echte ‘familieman’ was, met oog voor de belangen van zijn personeel.

‘Natuurlijk hadden we kunnen kijken naar een overname door een investeerdersgroep. Maar dat was voor ons geen optie. Daarvoor zijn we teveel gehecht aan onze mensen en aan onze merken.’

Wim van Oers werd 48 jaar.

Reageer op dit artikel