nieuws

Van Uhm exclusieve dealer HOLAC-machines

Nieuws

Van Uhm B.V. is sinds oktober 2015 samen met dochteronderneming Habuba B.V. de exclusieve dealer voor HOLAC-machines in Nederland.

Van Uhm exclusieve dealer HOLAC-machines
HOLAC-machine. Foto: Van Uhm

Van Uhm verkoopt al meerdere jaren HOLAC-machines, maar sinds oktober 2015 heeft Van Uhm B.V. de exclusieve vertegenwoordiging. HOLAC Maschinenbau GMBH is een wereldwijd bekend bedrijf in snijtechniekoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. In het Duitse Nattheim worden al vijftig jaar oplossingen bedacht voor het machinaal snijden van vlees, vleeswaren, kaas, vis en groenten. De machines kenmerken zich door een hoge mate van precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Capaciteit
Van Uhm B.V. biedt in samenwerking met HOLAC-oplossingen voor een verscheidenheid aan snijtoepassingen: van kleine pouletsnijmachines met een capaciteit van 1.000 kg/h tot en met industriële vleesverkleiners met een capaciteit tot 10.000 kg/h.

Reageer op dit artikel