nieuws

Omroep Brabant weer op zoek naar het Lekkerste Worstenbroodje

Nieuws

Omroep Brabant is weer op zoek naar het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Maandag en dinsdag zijn de voorrondes en kunnen de slagers, bakkers, leerlingbakkers en thuisbakkers hun worstenbroodjes aan de jury presenteren.

Omroep Brabant weer op zoek naar het Lekkerste Worstenbroodje
Archief Vleesmagazine

Bakker Leon van Dongen uit Wagenberg won vorig jaar de strijd om Het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje. Op vrijwel alle onderdelen haalden de broodjes van Van Dongen de maximale score. Ook dit jaar doet zijn bakkerij weer mee. Zijn zoon Jeroen heeft het stokje overgenomen, laat Omroep Brabant weten.

Continue topprestatie
Naast de productpresentatie aan de jury kunnen de deelnemers ook een mystery shopper in de winkel verwachten. Op die manier kan er absolute topkwaliteit gegarandeerd worden.

Net als andere jaren zijn de bakkersprestaties ook dit jaar weer te volgen bij Omroep Brabant. In aanloop naar de grote finale wordt de verkiezing op televisie uitgezonden in een wekelijks programma, vanaf zaterdag 5 maart 2016 te zien op Omroep Brabant.

Reageer op dit artikel