nieuws

Burger Battle: Niven Kunz versus Jord Althuizen

Nieuws

Jord Althuizen en Niven Kunz kruisen de degens in een Burger Guerilla. De vlees- en barbecuefanaat en de groenteliefhebber zullen beiden proberen de perfecte burger te bereiden. De chefs staan vrijdag 23 februari tegenover elkaar in Amsterdam.

Burger Battle: Niven Kunz versus Jord Althuizen

Na eerdere edities in België is het nu ook tijd voor de eerste Nederlandse Burger Guerilla van Ellis Gourmet Burger. De burgerzaak heeft in België tien locaties en timmert ook in Nederland aan de weg. De guerilla’s zijn succesvol in België geïntroduceerd en nu wil de burgerzaak het ook in Nederland promoten. De battle vindt plaats op 23 februari 2016 in Amsterdam.

Groente versus vlees
Groenteliefhebber Niven Kunz is groenteliefhebber pur sang en chefkok in zijn Restaurant Niven*. Kunz heeft sinds 2010 een Michelinster met Restaurant Niven. Hij neemt het op tegen Jord Althuizen van bbq-concept Smokey Goodness. Vleesverslinder,Grillmaster, wereldkampioen barbecueën en verspreider van het ‘vleesevangelie’.

Reageer op dit artikel