nieuws

Wijzigingen in subsidiebeleid Sovvb

Nieuws

Het opleidingsfonds Sovvb evalueert jaarlijks haar subsidiebeleid voor de bbl-opleidingen, cursussen en trainingen. Het bestuur van Sovvb heeft het subsidiebeleid voor 2016 gewijzigd, meldt de KNS op haar website.

Wijzigingen in subsidiebeleid Sovvb

Eén van de belangrijkste wijzigingen is dat bepaalde bbl-subsidies afhankelijk worden van de werkelijke studieduur van de bbl-leerling. Om boeken- en diplomasubsidie te kunnen verkrijgen, moeten bbl-leerlingen hun diploma voortaan binnen de normale studieduur halen.

Op de website van het opleidingsfonds staan de nieuwe subsidies en de nieuwe voorwaarden voor 2016 beschreven. Hier wordt ook een subsidieaanvraagformulier beschikbaar gesteld dat u kunt downloaden van de website.

Reageer op dit artikel