nieuws

Nieuw directieteam Vereniging van Keurslagers en Versplatform

Nieuws

Joep Klaver en Ronald Hoevenaars maken per 1 januari – samen met algemeen directeur Ruud Bakker – deel uit van het directieteam van de Vereniging van Keurslagers en Versplatform.

Nieuw directieteam Vereniging van Keurslagers en Versplatform

In zijn functie als directeur Vereniging van Keurslagers is Joep Klaver verantwoordelijk voor de operationele zaken binnen de vereniging. Ronald Hoevenaars, directeur Versplatform, is dat voor de laatstgenoemde organisatie. Verder houden zij zich samen met Ruud Bakker bezig met beleidsontwikkeling. Met als doel het versterken van de lokale positie van alle 2.200 aangesloten versondernemers.

Keurslager: advies en marketing

Door deze taakverdeling kunnen de directieleden zich toeleggen op de ontwikkeling van de beide organisaties. In het beleidsplan van de Vereniging van Keurslagers voor 2016 wordt fors ingezet op advies en begeleiding. Door persoonlijke begeleiding op de winkelvloer, en speciale workshops, kunnen Keurslagers zich verder specialiseren. Ook is er veel aandacht voor de landelijke bekendheid van het merk Keurslager. De campagnes worden onder meer ondersteund met radiocommercials.

Promotie en digitale ontwikkeling

Versondernemers en -formules, die samenwerken met Versplatform, profiteren van een uitstekende digitale infrastructuur met vernieuwende e-commerce oplossingen. Vragen over de bedrijfsvoering?
Dan kan de versondernemer een beroep doen op de expertise van één van de specialisten. Hiermee samenhangend zal Versplatform zich meer bezighouden met advies over de inzet van marketing- en communicatiemiddelen.

Reageer op dit artikel