nieuws

Volg bekendmaking Slager met Ster live via Periscope

Nieuws

Voor wie niet bij de uitreiking aanwezig is, maar er toch live bij wil zijn: Vleesmagazine zal de bekendmaking van Slager met Ster live streamen via Periscope.

Volg bekendmaking Slager met Ster live via Periscope

De ontknoping van Slager met Ster zal dit jaar voor het eerst live te volgen zijn. Iedereen met een twitter-account kan via zijn smartphone, tablet, laptop of pc het account @Slagermetster volgen. Zodra de uitreiking van de sterren begint, zal de uitzending via Periscope, de live-stream app van Twitter, live gaan. Voor wie er nog niet bekend mee is, bekijk hier een introductie.

Volg alles via social media

Uiteraard zal er ook door de redacteuren ter plekke live verslag gedaan worden via Twitter en Facebook. Daarnaast zullen na de bekendmaking van de sterren berichten verschijnen op Vleesmagazine.nl staan en zal er aan het einde van de avond een uitgebreide nieuwsbrief verstuurd worden.

Reageer op dit artikel