nieuws

De Vegetarische Slager verkoopt obligaties

Nieuws

Om een revolutionaire nieuwe vegetarische fabriek te bouwen ten waarde van 2,5 miljoen euro verkoopt de Vegetarische Slager obligaties ter hoogte van €500 per stuk.

De Vegetarische Slager verkoopt obligaties
Jaap Korteweg, de Vegetarische Slager. Foto: Archief Vleesmagazine

Vanuit de ambitie om de grootste slager ter wereld te worden, schrijft de Vegetarische Slager een obligatielening uit om de bouw en inrichting van de Vegetarische Slager Fabriek te helpen realiseren. Over de obligaties wordt 5% rente betaald voor deze fabriek, met een looptijd van 7 jaar. Wie obligaties koopt krijgt tevens 5% korting op alle aankopen in de conceptstore in Den Haag of in de webwinkel en kan een naamsvermelding krijgen op de fabriek als een van de grondleggers.

Breda

De nieuwe fabriek moet in Breda komen te staan. ‘In onze eigen Vegetarische Fabriek in Breda zullen we meer ontwikkelmogelijkheden hebben voor 100% plantaardige producten en kunnen we ook gemakkelijker gecertificeerd biologische producten maken, waarnaar een groeiende vraag is. En we kunnen makkelijker publiek ontvangen in een eigen proefkeuken, zodat meer mensen kennis kunnen krijgen van voedselketens waarin geen dieren meer nodig zijn’, vertelt de Vegetarische Slager op zijn site.

Reageer op dit artikel