nieuws

Nieuwe website van Degens, leverancier van kruiden en specerijen

Nieuws

Degens, leverancier van kruiden en specerijen voor versproducten, opent begin september 2015 een nieuwe website op www.degens.eu. Degens wil de ambachtelijke versspecialist actief ondersteunen in de concurrentie met de supermarkten.

Nieuwe website van Degens, leverancier van kruiden en specerijen

De nieuwe site is een interactieve ontmoetingsplaats waar elke slager, visboer, groenteman en traiteur terecht kan voor inspiratie, culinaire en commerciële tips, en praktische informatie over het Degens-assortiment.

Nieuwe, heldere indeling

De site heeft aparte ingangen voor informatie over respectievelijk vlees, vis, groenten en delicatessen. Met voor elke groep een overzicht met foto’s en beschrijving van alle producten (alleen al voor vlees zo’n 250 verschillende kruiden, sauzen en marinades), recepten, tips van retail- en marketingspecialisten en leerzame ervaringen van mensen uit de praktijk.

Receptendatabase

Een continu groeiende database met recepten helpt de versspecialist steeds iets nieuws te brengen voor de kritische consument. De lijst is doorzoekbaar per hoofdingrediënt en per eetmoment (BBQ, seizoen, speciale feestdagen) en alle recepten zijn makkelijk te schalen voor verschillende hoeveelheden.

Praktische informatie

De verswinkelier krijgt regelmatig lastige vragen over ingrediënten. Wat zit er precies in? Welke allergenen bevat het product? Is het glutenvrij? PS Foodservice geeft gedetailleerde informatie over elk Degens-product. En natuurlijk is er ook een overzicht van alle grossiers die het Degens-assortiment voeren, én van het complete Degens-team.

Alleen voor vakmensen?

Het is duidelijk: de nieuwe Degens-site is een walhalla voor ambachtelijke versspecialisten in vers die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun klanten te verrassen. Maar omdat geen inlog nodig is, kan de Degens-site ook voor consumenten een schatkamer van inspiratie en recepten zijn.

Reageer op dit artikel