nieuws

Vijfde plaats voor Slagerij & Traiteur Beerens uit Best

Nieuws

Slagerij & Traiteur Beerens uit Best is op de vijfde plek geëindigd in de strijd om de titel ‘Slagerij van het Jaar 2012’.

Vijfde plaats voor Slagerij & Traiteur Beerens uit Best

Eigenaren Twan en Carine Beerens ontvingen uit handen van Vleesmagazine hoofdredacteur Harrie Leijten een oorkonde en een bos bloemen.

Oordeel jury:

‘Prachtige slagerij met een strakke, moderne uitstraling. Met mooie, nostalgische foto’s en Bourgondische presentatie van eigengemaakte droge hammen en worsten wordt het gevoel opgeroepen dat hier het ambacht nog hoog in het vaandel staat. Jonge, gedreven ondernemer en medewerkers. Promotioneel wordt heel goed gebruik gemaakt van behaalde resultaten bij vakwedstrijden en de competitie Slagerij van het Jaar 2012. Kwalitatief hoogwaardig assortiment, passend bij vestigingspunt en formule. Prachtig geoutilleerde bedrijfsruimtes en machinepark. Nog enige moeite met onderscheidend vermogen te communiceren met consument.’

Een uitgebreid verslag van de uitreiking in Vleesmagazine van november.

Reageer op dit artikel