nieuws

Vijf slagers winnen Parmaham demonstratie

Nieuws

Het Nederlandse Parma-promotiebureau heeft ter gelegenheid van de Parma promotie week onder de deelnemers 5 gratis winkeldemonstraties verloot. Deze vinden voor de feestdagen plaats.

Vijf slagers winnen Parmaham demonstratie
Flickr (Elin B)

De gratis demonstraties gaan naar:

  • Keurslager Blokzijl in Medemblik
  • Keurslager Barten in Ridderkerk
  • Keurslager Harmsen in Diepeveen.
  • Slagerij Rasenberg in Made
  • Slagerij Ridder in Ouderkerk aan de Amstel

In de komende weken worden bij deze slagers demonstraties gehouden om de originele Italiaanse Parma onder de aandacht van de klanten te brengen. Dat gebeurt door de ham ter plaatse te snijden, te laten proeven en door alle mogelijke informatie te verstrekken. De demo’s worden uitgevoerd door professionele demonstratrices. Steeds weer blijkt dat deze manier van demonstreren tot verkoopsuccessen leidt. De originele Parmaham verovert door die directe aanpak een stevige plaats in het assortiment van de slagerij waar de demonstratie plaats heeft gevonden. Het Parma promotiebureau geeft aan dat meer dan tweehonderd slagerijen, delicatessenzaken en kaaswinkels zich hadden opgegeven voor de promotieweek en enthousiast aan het werk zijn met het gratis promotiepakket.

Reageer op dit artikel