nieuws

VanDrie Group onderdeel handelsmissie Turkije

Nieuws

Namens de VanDrie Group neemt Henny Swinkels (Director Corporate Affairs) deze week deel aan een Nederlandse handelsmissie naar Turkije.

VanDrie Group onderdeel handelsmissie Turkije

De missie staat in het teken van het verstevigen van de diplomatieke en economische betrekkingen tussen Nederland en Turkije. Minister-president Rutte (VVD) en de net beëdigde minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Lilianne Ploumen (PvdA) nemen ook deel aan deze handelsmissie naar Turkije.

Dit jaar is het 400 jaar geleden dat Nederland en Turkije diplomatieke relaties met elkaar aangingen. Swinkels sprak in Ankara en Istanbul onder andere met Ploumen over het belang van de export in het algemeen en over de export van Nederlands kalfsvlees op de Turkse markt. De handelsdelegatie bestaat uit VNO-NCW-voorzitter Wientjes, tien topmannen van Nederlandse multinationals en ruim 80 vertegenwoordigers van Nederlandse MKB-bedrijven.Eigen Foto: Minister Lilianne Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) en Henny Swinkels (Director Corporate Affairs VanDrie Group)

Reageer op dit artikel