nieuws

Van Ree ‘erg blij’ met prijs Beste Biologische Slager

Nieuws

Eigenaresse Ilona van Ree van De Groene Weg uit Deventer is maandagavond uitgeroepen tot de Beste Biologische Slagerij van het Jaar 2012. Dit gebeurde tijdens de uitreiking van de Slagerij van het Jaar 2012 verkiezing in Boerderij Mereveld in Utrecht. Haar eerste reactie: ‘Ik ben er erg blij mee!

Van Ree ‘erg blij’ met prijs Beste Biologische Slager

Toch was het geen verrassing voor Van Ree. ‘Ik ben de enige biologische slagerij die aanwezig is vanavond, dus ik voelde de prijs al wel aankomen. Dat neemt niet weg dat ik er erg blij mee ben. Dit kunnen we mooi weer naar buiten toe uitdragen.’ Voor 25 november organiseert Van Ree een open dag in de slagerij. ‘Nu hebben we meteen een mooi thema voor de open dag.’

Sinds 25 september 2008 runt Van Ree haar slagerij in Deventer. Na tien jaar gewerkt te hebben bij De Groene Weg Arnhem en acht jaar als bedrijfsleidster van een Keurslager in Ede, kon haar grote wens om zelfstandig ondernemer te worden in vervulling gaan.

Reageer op dit artikel