nieuws

Spijkerman: ‘Ons harde werken is nu beloond

Nieuws

Keurslager Spijkerman uit Akkrum ging er maandagavond bij de verkiezing Slagerij van het jaar 2012 vandoor met de categorieprijs ‘Beste Ambachtelijke Slager’. Daarnaast eindigde de slagerij op de zevende plaats in de verkiezing. Henk Spijkerman jr.: ‘Deze prijs is de erkenning voor de lange dagen die we maken.

Spijkerman: ‘Ons harde werken is nu beloond

‘We zijn hartstikke trots op het totaalplaatje van onze slagerij en onze producten. Onze rauwe hammen, 18 soorten droge worst en het verse vlees natuurlijk. Deze prijs onderstreept dat nog maar eens,’ zegt Henk Spijkerman jr. vlak na de uitreiking in Boerderij Mereveld in Utrecht. ‘Het is een stukje erkenning voor de lange dagen die we maken en alles wat we ervoor moeten laten wordt nu beloond.’

De familie Spijkerman organiseert deze week meteen een groot feest in de winkel. ‘We gaan natuurlijk ook een leuke actie bedenken voor onze klanten, want dankzij hen en het personeel hebben we dit kunnen bereiken.’

Naast de categorieprijs voor ‘Beste Ambachtelijke Slager’ eindigde de slagerij uit het Friese Akkrum op de zevende plaats in de finale. ‘We staan voor het eerste in de finale, dus met deze zevende plek ben ik ook heel blij. Bovendien is het een goede motivatie om volgende jaar een plek hoger te eindigen,’ aldus Spijkerman.

Reageer op dit artikel