nieuws

Slagerij van het Jaar in andere media

Nieuws

Ook andere media besteden ruim aandacht aan Slagerij van het Jaar.

Slagerij van het Jaar in andere media

Zoals Blik op Nieuws, die schrijft over de winnaar: ‘Keurslager Klaver in Schagen is winnaar van de prestigieuze titel Slagerij van het Jaar 2012. Dat is vanavond bekendgemaakt tijdens de slotavond van de Slagerij van het Jaar-verkiezing 2012 in Utrecht.’

Omroep Brabant besteedt aandacht aan de deelnemende Brabantse slagerijen. ‘Slagerij en Traiteur Beerens uit Eindhoven is tweede geworden in een landelijke slagerscompetitie van vakblad Vleesmagazine. Keurslagerij Antonis uit Veldhoven werd derde.’

RTV Noord Holland meldt dat je voor het beste stukje vlees naar Keurslager Klaver uit Schagen moet: ‘Voor het beste stukje vlees van het land kun je maar het beste afreizen naar winkelcentrum Makado in Schagen. Keurslager Stef Klaver is namelijk winnaar geworden van de titel Slagerij van het Jaar 2012.’

Twitter

Ook op Twitter werd uitgebreid verslag gedaan van de uitreiking van Slagerij van het Jaar, onder de hashtag #SlagerijvanhetJaar. Ook vele felicitaties zijn hieronder te vinden.

Reageer op dit artikel