nieuws

Slagerij & Traiteur Beerens Beste Culinaire Slagerij

Nieuws

Slagerij & Traiteur Beerens uit Eindhoven is uitgeroepen tot Beste Culinaire Slagerij tijdens de verkiezing Slagerij van het Jaar 2012.

Slagerij & Traiteur Beerens Beste Culinaire Slagerij

Hoofdredacteur Harrie Leijten van Vleesmagazine en Johan van Uden van Chateaubriand hebben zojuist in evenementencentrum Mereveld in Utrecht de Award uitgereikt aan Theo en Anita Beerens.Oordeel jury:

‘Prachtige, hedendaagse slagerij in een drukke winkelstraat met een warme Bourgondische uitstraling. De wijk is multicultureel, maar er dreigt verpaupering. De slagerij heeft een breed, kwalitatief hoogwaardig assortiment, met mooi, onderscheidend en exclusief versvlees, zoals dry aged rundvlees en Iberco varkensvlees. Tevens heerlijke eigengemaakte worst, vleeswaren en smakelijke traiteurproducten. Complimenten voor de gedreven en enthousiaste ondernemer en medewerkers.’

 

Een uitgebreid verslag van de uitreiking in Vleesmagazine van november.

Reageer op dit artikel