nieuws

Peter’s Farm Kalfsvlees bij Plus

Nieuws

Het Peter’s Farm Kalfsvlees is sinds kort bij supermarktketen Plus verkrijgbaar.

Peter’s Farm Kalfsvlees bij Plus

Peter’s Farm past volgens Plus goed bij twee van merkwaarden van de keten: Kwaliteit en Verantwoord. Onder andere de kalfsoester, kalfsentrecote, kalfsschnitzel, kalfslap, kalfspoulet en kalfsgehakt zijn verkrijgbaar. ‘Peter’s Farm heeft er het volste vertrouwen in dat de samenwerking met Plus leidt tot een bredere waardering voor diervriendelijk kalfsvlees door de Nederlandse consument’, aldus Tonnie Geerling, International Account Manager van Peter’s Farm. Het logo van Peter’s Farm en de unieke boerderijcode zijn duidelijk herkenbaar terug te vinden op de flowpackverpakking. De kalfsvleesproducten worden door het bedrijf Vogely uit Kerkrade verwerkt en verpakt en zijn bij ruim 200 winkels verkrijgbaar.

Reageer op dit artikel