nieuws

Kunstenaar schildert live bij Chateaubriand

Nieuws

Kunstenaar Han Perier schildert op zaterdag 1 december ‘live’ bij traiteur-slagerij Chateaubriand in Heemstede. Aanleiding hiervoor is de verschijning van het boek ‘Los van God’ over het leven van Perier.

Kunstenaar schildert live bij Chateaubriand

Kunstliefhebber Bas Mali ontdekte Han Perier een aantal jaren geleden tijdens een expositie in Zandvoort. Hij besloot het levensverhaal van de kunstenaar vast te leggen in het boek ‘Los van God’. Naast 130 foto’s van zijn schilderijen zijn ook recepten in het boek opgenomen. Perier woonde jaren in Parijs en leerde daar de kunst van het koken waarderen.

Op zaterdag 1 december vanaf 12.00 uur zal Perier een schilderij maken van het uitgestalde dry-aged vlees in de droogkast. Chateaubriand bereidt ter plekke een selectie van de gerechtjes uit het boek.

Reageer op dit artikel