nieuws

Keurslagerij van Linschoten achtste in Slagerij van het Jaar

Nieuws

Keurslagerij van Linschoten is achtste geworden in de strijd om de titel ‘Slagerij van het Jaar 2012’.

Keurslagerij van Linschoten achtste in Slagerij van het Jaar

De wedstrijd is een initiatief van vakblad Vleesmagazine. Hoofdredacteur Harrie Leijten overhandigde tijdens de prijsuitreiking een oorkonde uit aan eigenaren Franny en Hubert van Linschoten.

Oordeel jury:

‘Slagerij in stadswijk Kralingen, waar het ambacht van slager nog sterk naar boven komt. Je proeft hier de passie en beleving van de ondernemers en medewerkers. Kwalitatief hoogwaardig assortiment. Verhouding prijs-kwaliteit is hier klantvriendelijk. Mede daardoor lukt het deze slagerij in deze economisch moeilijke tijden toch nog een sterke omzetgroei te realiseren. Het bedrijf is gevestigd in een onderhoudsgevoelig, relatief klein pand, waarin alle ruimtes al volledig worden gebruikt en weinig mogelijkheden meer bieden om uit te breiden. Dat vraagt extra discipline voor strak opruimen en schoonmaken.’

Een uitgebreid verslag van de uitreiking in Vleesmagazine van november.

Reageer op dit artikel