nieuws

Biologisch brood op komst bij Groene Weg slagerijen

Nieuws

Franchise-manager Theo Middelkoop van De Groene Weg slagerijen wil biologisch brood opnemen in het assortiment van de dertien vestigingen die ons land telt.

Biologisch brood op komst bij Groene Weg slagerijen

Theo Middelkoop (57) ondersteunt sinds 1 januari van dit jaar dertien De Groene Weg-franchisenemers in ons land. De inwoner van Klaaswaal heeft een duidelijke visie op de toekomst van de biologische slagersketen, laat hij weten in Vleesmagazine van november. ‘Het assortiment gaan we uitbreiden. Biologische wijnen en kruiden verkopen we al naast het vlees, maar biologisch ijs en biologische brood zouden ook prima passen binnen onze filosofie,’ zegt Middelkoop die ervan overtuigd is dat de lunch, het diner en de snackmomenten bij meer en meer Nederlanders biologisch wordt ingevuld. ‘En onze ondernemers spelen daarin een rol. Zij moeten de klanten kunnen adviseren welke wijn bij welk stuk vlees hoort. Binnen de Groene Weg gaan we straks adviezen uitbrengen over de totale maaltijd-invulling.’ Het tijdsgewricht zit de franchise-manager mee want al enige jaren groeit de vraag naar biologische producten en dus ook biologisch vlees. Ondanks de economische crisis.Lees meer in Vleesmagazine van november 2012.

Reageer op dit artikel