nieuws

Zeven jaar cel voor overvallen op slagers

Nieuws

Tegen een man uit Gouda is maandag 15 oktober zeven jaar celstraf geëist voor overvallen op eigenaren van slagerijen in Herveld en het Utrechtse Montfoort. Ook wil justitie dat hij een schadevergoeding van 8500 euro betaalt.

Zeven jaar cel voor overvallen op slagers

De man zou in 2010 samen met een nog spoorloze medeverdachte de bejaarde eigenaren van een slagerij in Herveld hebben overvallen, meldt Omroep Gelderland. Het stel werd in hun huis vastgebonden en kreeg stroomstoten. De daders gingen er met ongeveer 10.000 euro vandoor.

In Montfoort werd een slager over zijn terrein gesleept, vastgebonden, bedreigd en geslagen met een wapen.

De verdachte uit Gouda werd opgespoord aan de hand van DNA. Recent werd hij al tot 3 jaar cel veroordeeld voor een overval in Amsterdam.

Reageer op dit artikel