nieuws

Week van de Vleeswaren van start

Nieuws

De Week van de Vleeswaren is van start gegaan. De bekendmaking van de Verleidelijkste vleeswarentoonbank is donderdag 11 oktober.

Week van de Vleeswaren van start

De Week van de Vleeswaren is deze week. De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van de verkiezing ‘Verleidelijkste toonbank 2012’. Veel slagers mobiliseerden hun medewerkers en klanten om te stemmen op hun verleidelijke vleeswarentoonbank. De genomineerden zijn bekend en donderdagmiddag worden in De Mariënhof in Amersfoort de winnaars bekendgemaakt. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens het symposium ‘de kunst van verleiden’. De prijzen worden uitgereikt door Nicolette van Dam, zelf slagersdochter en gezicht van de campagne. De eerste prijs is € 1.000,- en een Meet & Greet in de winkel met Nicolette van Dam. De tweede prijs is een geldbedrag van € 500,- en een Meet & Greet en de derde prijs is € 250,- voor de personeelspot.

Ook consumenten hebben deelgenomen aan de actie. Zij konden hun stem uitbrengen op de Verleidelijkste Vleeswarentoonbank. Zij die hun stem lieten horen, maken kans op prijzen waaronder een Boretti Bernini Outdoor Kitchen die tijdens het symposium wordt uitgereikt.

Reageer op dit artikel