nieuws

Vrijspraak voor overval eigenaren slagerij Herveld

Nieuws

Een 33-jarige man uit Gouda is vrijgesproken van een overval op de bejaarde eigenaren van een slagerij in Herveld. Volgens de rechter is er niet genoeg bewijs.

Vrijspraak voor overval eigenaren slagerij Herveld

De slachtoffers werden in 2010 door twee mannen overvallen, schrijft Omroep Gelderland. Het bejaarde stel werd in hun huis vastgebonden en kreeg stroomstoten. De daders gingen er met ongeveer 10.000 euro vandoor. De andere verdachte is nog spoorloos.

Het duo zou ook een slager in het Utrechtse Montfoort hebben overvallen. Deze slager werd over zijn terrein gesleept, vastgebonden, bedreigd en geslagen met een wapen. Ook daar is de 33-jarige van vrijgesproken. Tegen de man was zeven jaar celstraf geëist. Recent werd hij al tot drie jaar cel veroordeeld voor een overval in Amsterdam.

Reageer op dit artikel