nieuws

Slagerij van Eijk heeft Verleidelijkste Vleeswarentoonbank

Nieuws

Slagerij van Eijk uit Voorschoten heeft de verleidelijkste vleeswarentoonbank. Bij deze slagerij vindt vandaag een meet & greet plaats met slagersdochter en tv-presentatrice Nicolette van Dam.

Slagerij van Eijk heeft Verleidelijkste Vleeswarentoonbank

De prijzen werden gistermiddag tijdens een symposium in Amersfoort uitgereikt door Nicolette van Dam (links op foto), ambassadrice van de Week van de Vleeswaren. Carla van Eijk nam namens de slagerij de prijs in ontvangst. Van Eijk in Voorschoten en de tweede prijswinnaar Slagerij Van Roessel in Waalwijk wonnen een geldbedrag van respectievelijk € 1.000,- en € 500,- . De winkel die als derde uit de eindstrijd kwam C1000 Nagelmaeker in Zwolle, won € 250,- voor de personeelspot.

Tijdens de Verkiezing ‘Verleidelijkste Vleeswarentoonbank 2012’ ging de strijd om de meest verleidelijke, innovatieve en unieke vleeswarentoonbank. De competitie startte op Facebook. Er werden foto’s van de vleeswarentoonbank geüpload en slagers en supermarkten mobiliseerden hun medewerkers en klanten om te stemmen op hun verleidelijke vleeswarentoonbank. Van de ruim 30 deelnemers werden er 5 genomineerd met de meeste stemmen op Facebook. In totaal zijn er tijdens de Facebookactie meer dan 1.000 stemmen uitgebracht. De Facebookpagina van de Week van de Vleeswaren behaalde in een paar weken tijd ruim 1.600 likes. Een mooi prestatie volgens Richard van der Kruijk, secretaris VNV. ‘We hebben nu een platform om mensen op regelmatige basis te informeren over en verleiden met vleeswaren.’


Foto vlnr: Nicolette van Dam, Carla van Eijk en Jan Willem Sipma van SVO.

 

Meer in een van de komende nummers van Vleesmagazine

.

Reageer op dit artikel