nieuws

Finalisten Slagerij van het Jaar bekend

Nieuws

De acht finalisten van de verkiezing Slagerij van het Jaar 2012 , een initiatief van Vleesmagazine, zijn bekend.

Finalisten Slagerij van het Jaar bekend

Anneke van Dun (Slagerij Van Roessel, winnaar in 2010) en Johan van Uden (Chateaubriand, winnaar in 2011) hebben onder leiding van juryvoorzitter Ad van Kasteren geen gemakkelijke taak gehad. Zestien bedrijven hebben zich aan de kritische ogen van dit juryteam onderworpen.

 

 

 

De acht finalisten zijn:

Beerens Slagerij & Traiteur, Best

Culinair slagerij Wapenaar, Vlaardingen

Harmsen, Keurslager, Diepenveen

Keurslager Antonis, Veldhoven

Keurslager A.J.P. Klaver, Schagen

Keurslager H.P. van Linschoten, Rotterdam

Keurslager Spijkerman, Akkrum

Slagerij & Traiteur Beerens, Eindhoven

De finalisten worden deze maand bezocht door de jury die bestaat uit een koppel van SVO en Winkelmanagement. Verder vindt er een productkeuring plaats door een collega-slager en een horeca-kok en zal KBBL een bacteriologische keuring verrichten. De winnaar wordt op maandagavond 12 november in restaurant-boerderij Mereveld te Utrecht bekendgemaakt.

Klik hier voor het dossier Slagerij van het Jaar

Reageer op dit artikel