nieuws

Den Hollander Food beste SVO-leerbedrijf

Nieuws

SVO Opleidingen heeft gisteravond de award voor ‘Beste SVO-leerbedrijf van het jaar 2012’ uitgereikt aan Den Hollander Food uit Lochem. Linda Tummers van Farm Fresh Fine Food is benoemd tot ‘Beste SVO-praktijkopleider van 2012’.

Den Hollander Food beste SVO-leerbedrijf

Den Hollander Food was genomineerd in de categorie ‘Industrieel versbedrijf en groothandelvers’ en ging er met de titel vandoor omdat het bedrijf deelnemers continu stimuleert om te leren. ‘Alles draait om topkwaliteit en het bedrijf wil al haar medewerkers op hetzelfde hoge niveau brengen. De sfeer in de organisatie is bijzonder goed en de begeleiders zijn zeer betrokken bij de deelnemers. Onderlinge waardering en jezelf ontwikkelen staan bij Den Hollander Food hoog in het vaandel,’ volgens SVO.

Den Hollander Food liet Keurslagerij Henk Elings uit Wageningen en supermarkt PLUS Both uit Rotterdam achter zich in de strijd om deze award.

Beste SVO-praktijkopleider

Linda Tummers van Farm Fresh Fine Food House kreeg de award voor ‘Beste SVO-praktijkopleider van 2012’ uitgereikt vanwege haar persoonlijke betrokkenheid. ‘Zij herkent talent en investeert daar graag in. Ze legt de lat hoog en daagt deelnemers uit om het beste uit zichzelf te halen. Haar enorme mensenkennis komt daarbij goed van pas,’ aldus SVO Opleidingen.

Tummers streefde in deze finale Conrad Vink van Keurslagerij Henk Elings en Stefan Hoogenboom van supermarkt Jumbo Veenendaal voorbij.

Reageer op dit artikel