nieuws

Slavakto: Engels richt zich op vleesbranche

Nieuws

Voor het eerst presenteert het bedrijf Engels Logistiek zich deze dagen op de Slavakto.

Slavakto: Engels richt zich op vleesbranche

In Hal 1 van Jaarbeurs Utrecht is Engels vertegenwoordigd met een range kunststofbakken en pallets. Engels heeft vorig jaar het Belgische bedrijf Norah Plastics overgenomen en dat heeft tot gevolg dat het Eindhovense bedrijf zich nu ook richt op de voedingsindustrie. ‘We hebben nu expertise in de food-sector erbij gekregen en voor het eerst hebben we ons eerder dit jaar op de Horecava gepresenteerd. Voorheen richtten we ons vooral op de maak-industrie, nu is ons blikveld verruimd,’ zegt Thed Portegies (foto). ‘Vleeskratten zijn voor ons een nieuwe tak van sport.’

Meer info: www.engels.eu

Reageer op dit artikel