nieuws

Nieuw vleesmerk: Gaasterlands Kruidenvarken

Nieuws

Revarco, Hemelumer Hoeve, Vleesgroothandel D. Feenstra en zonen, inkoopcollectief Oudewater en Lunenburg introduceren woensdag 26 september het Gaasterlands Kruidenvarken.

Nieuw vleesmerk: Gaasterlands Kruidenvarken

Het Gaasterlands Kruidenvarken is varkensvlees zonder bijsmaak, van gezonde varkens die zijn opgegroeid in welzijn en zonder onnodige antibiotica. Het kenmerkt zich door zijn eerlijke smaak en de geselecteerde voeding met natuurlijke kruiden die de dieren dagelijks krijgen.

Het nieuwe merk is gericht op slagers en horecabedrijven. De varkens worden geslacht bij Westfort in Gorinchem en afgezet via enkele grossiers in het noorden. Frievar richt zich in dit beginstadium dan ook in eerste instantie op afzet aan noordelijke slagers en horecabedrijven. Er wordt niet gewerkt met Milieukeur of een ster van de Dierenbescherming.

Reageer op dit artikel