nieuws

Vleesmagazine.nl compleet vernieuwd

Nieuws

De website van Vleesmagazine is volledig vernieuwd. Sinds vandaag heeft Vleesmagazine.nl een nieuw jasje met een frisse uitstraling.

Vleesmagazine.nl compleet vernieuwd

De nieuwe website heeft een eigentijdse layout en stelt de gebruiksvriendelijkheid centraal. De navigatie is helder en herkenbaar en de vertrouwde onderdelen zijn gebleven. Hier kunt u alle mogelijkheden ontdekken.

Iedere dag bieden wij, zoals vanouds, een compleet nieuwsoverzicht, vanuit alle vakgebieden binnen de branche. Daarbij maken we onderscheid tussen nieuws voor slagers en nieuws voor de vleesverwerkende industrie. Eens per week versturen we een gratis nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen. Ook deze nieuwsbrief heeft een facelift ondergaan en ziet er voortaan eigentijdser uit.

Interactief
Wat verandert er voor u als bezoeker? Naast het feit dat het wellicht even zoeken zal zijn naar uw vertrouwde berichten, vragen wij bezoekers zich te registreren. Alle geregistreerde bezoekers kunnen vervolgens reageren op artikelen of met elkaar in discussie gaan. Doordat u geregistreerd bent, weet u zeker dat u communiceert met vakgenoten en kenners.

Daarnaast zal het ook makkelijker zijn om de informatie van Vleesmagazine.nl te delen in uw eigen netwerk via social media.

Klaar voor de toekomst
De nieuwe Vleesmagazine.nl is zo gebouwd en ingericht dat we snel kunnen anticiperen op ontwikkelingen in de (online) markt. Alles met als doel om u nog beter, sneller en relevanter te informeren over ontwikkelingen in uw branche.

Met deze nieuwe website is Vleesmagazine klaar voor de toekomst!

Reageer op dit artikel