nieuws

Slager Van Broekhuizen ontvangt eerste Charcuterie 2

Nieuws

Enkele weken geleden is het boek Charcuterie 2 van Paul van Trigt ten doop gehouden en is het eerste exemplaar overhandigd aan specialiteitenslager en worstmaker John van Broekhuizen uit Balkbrug.

Slager Van Broekhuizen ontvangt eerste Charcuterie 2

Enkele weken geleden is het boek Charcuterie 2 van Paul van Trigt ten doop gehouden en is het eerste exemplaar overhandigd aan specialiteitenslager en worstmaker John van Broekhuizen uit Balkbrug. Gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en literatuurstudie stelde worstmakerijspecialist Paul van Trigt (links op foto) het ultieme bereidingshandboek voor worst en vleeswaren samen.
Ruim 670 pagina’s kennis, rijk geïllustreerd en overzichtelijk gerangschikt. Met beschrijvingen van traditionele technieken en oude en nieuwe recepturen is het ambacht ook ‘geborgd’ voor toekomstige generaties worst- en vleeswarenmakers.
Het boek is vanaf 7 augustus te koop via de site van Paul van Trigt (www.paulvantrigt.nl). Een interview met Paul van Trigt over zijn boek is terug te lezen in Vleesmagazine van juli 2012.

Reageer op dit artikel