nieuws

Inschrijven vakwedstrijden Slavakto nog mogelijk

Nieuws

Inschrijven voor de vakwedstrijden op de Slavakto is nog mogelijk. Van 17 tot en met 19 september vindt de Slavakto plaats in de jaarbeurs in Utrecht.

Inschrijven vakwedstrijden Slavakto nog mogelijk

‘Vooral in deze tijd is het belangrijk dat de slager zich onderscheidt als ambachtelijke vakman. Het behalen van een kwaliteitscertificaat of een kampioenschap is het bewijs voor de klant dat kwaliteit wordt verkocht,’ laat Mieke de Vos namens stichting Slavakto weten. 

Slagers kunnen hun producten laten keuren in 13 categorieën en kans maken op vakprijzen. Ook voor junioren zijn speciale prijzen beschikbaar gesteld. Net als bij de senioren worden bij de junioren zowel rubrieks- als algemeen kampioenen benoemd. Voor junioren die ook SVO-leerling zijn, is de inschrijving gratis.

Inschrijfformulieren, reglementen en gouden jurytips zijn te vinden op de site van de Slavakto.

Reageer op dit artikel