nieuws

Haarsma Verswaren breidt uit

Nieuws

Onlangs is de eerste paal geslagen voor de uitbreiding van het moderne distributiecentrum van Haarsma Verswaren in Heerenveen.

Haarsma Verswaren breidt uit

De eerste paal is geslagen door de 79-jarige Hennie Haarsma-Alves, vrouw van Frien Haarsma, de in 1982 overleden oprichter van Haarsma Verswaren. Mevrouw Haarsma werd hierbij geassisteerd door haar kleinzonen Frien Haarsma (11 jaar) en Frien Haarsma (16 jaar), zonen van de huidige eigenaren van Haarsma Verswaren, de gebroeders Bert en Wim Haarsma.  ‘Om de samenwerking met onze klanten door te kunnen zetten willen wij voortdurend verbeteringen doorvoeren in ons distributiecentrum,’  aldus Bert Haarsma. ‘We zijn hiermee voorbereid op de toekomst en kunnen menig detaillist boven de grote rivieren dagelijks beleveren.’

 

Groei

Haarsma Verswaren is opgericht in 1965 en vestigde zich in Heerenveen. Door de constante groei van de onderneming waren er een aantal verhuizingen en verbouwingen noodzakelijk waarna in 1989 het huidige distributiecentrum aan de Pompmakker in Heerenveen werd gebouwd. Voorafgaand aan de huidige uitbouw werd aan de pompmakker in 2002 al eerder een forse uitbreiding gedaan. Door de groei van de afgelopen jaren is de samenwerking met Netko versdistributie ook steeds verder geoptimaliseerd, wat begin dit jaar heeft geleid tot het gezamenlijk openen van een overslagpunt in Raalte.

Naast samenwerking met de individuele afnemers zoals slagerijen, broodjeszaken, AGF speciaalzaken, delicatesse zaken en bakkerijen, supermarkten en cateraars werkt Haarsma Verswaren intensief samen met winkelformules. Zoals de Keurslager, de Gildeslager, de Echte Groenteman, Uw Slager, Meat&Meals, de Friesche Ambachtelijke slager, Eetidee en de Echte Bakker.

Reageer op dit artikel